Auto laten uitdeuken. Vakkundig verzorgd door Danny Autoschade

Als uw auto beschadigd is, kunt u uw auto laten uitdeuken door Danny Autoschade. Ook voor andere autoschade kunt u bij ons terecht.

Wat kunt u doen bij autoschade?

Bij het ontstaan van schade belt u met de verzekeringsmaatschappij. Het is mogelijk om meteen door te geven dat de schade wordt hersteld door Danny Autoschade. Na de melding wordt de schade beoordeeld door een schade-expert. Als de auto verkeersveilig is en nog mag rijden, kunt u bij ons een afspraak inplannen om de auto te laten uitdeuken of om andere reparaties te laten verrichten. Mocht de auto te veel schade hebben, dan kunnen wij een noodreparatie uitvoeren, zodat u weer veilig de weg op kunt.

De reparatie van uw auto

Het uitvoeren van de reparatie wordt bij Danny Autoschade in een aantal stappen gedaan.
Wij beginnen met het demonteren van alle beschadigde onderdelen. Het plaatwerk wordt vervolgens netjes door ons uitgedeukt. Het plaatwerk is één of meer van de volgende onderdelen: portieren, de motorkap, en/ of de kofferbak. Wij kunnen ook kunststof delen (zoals bumpers) herstellen. Deze hoeven dan niet vervangen te worden.

Als u de auto heeft laten uitdeuken, schuren we de onderdelen en voorzien we ze van een grondlak. Daarna worden de auto-onderdelen vakkundig door ons gelakt. Tot slot wordt uw auto gemonteerd en voor het laatst gecontroleerd.

Voor de werkzaamheden berekenen wij een prijs op maat.

U kunt ook bij Danny Autoschade terecht voor een taxatierapport. Dit gebeurt gratis wanneer u de reparatie door ons bedrijf laat uitvoeren. Vraag naar de voorwaarden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om uw auto te laten uitdeuken? Neem contact met ons door te bellen naar 023-5429009 of 06-55555163. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.