Auto lakken door Danny Autoschade

Schadeherstelbedrijf Danny Autoschade is gespecialiseerd in het spuiten van auto’s. Wij verzorgen zowel glanzende als matte autolakken van het merk Lesonal (AKZO Nobel). De lakken zijn watergedragen en staan bekend om hun geweldige kleurnauwkeurigheid.

Glanzende en matte autolakken

U kunt bij Danny Autoschade uw auto lakken met elke gewenste kleur. Daarnaast kunt u kiezen voor een glanzende of een matte uitvoering; bij de matte lak is het erg belangrijk dat de lak gelijkmatig wordt aangebracht. Onze medewerkers hebben ruim 20 jaar ervaring en zorgen ervoor dat het lakken netjes gebeurd. Wij zijn pas tevreden als de lak er helemaal vlekkeloos op zit!

Het lakken van overige producten

Naast een auto lakken kunnen wij andere producten verzorgen. In principe kunnen wij elk product spuiten van metaal, rvs, aluminium, en kunststof.

Ook zijn wij gevraagd om flight simulators te spuiten, deze vormen een belangrijk onderdeel van het Flight Simulation and Training Centre. De opdracht zien wij als een bijzondere erkenning van ons vakmanschap, want wij verzorgen spuitwerk van het hoogste niveau.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om uw auto te lakken? Neem contact met ons door te bellen naar 023-5429009 of 06-55555163. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.