Uw auto laten spuiten bij Danny Autoschade

Danny Autoschade is gespecialiseerd in spuitwerk. Bij ons in de werkplaats kunt u vakkundig uw auto laten spuiten. Wij beschikken over een eigen spuitcabine met alle benodigde faciliteiten.

Onze werkplaats

De werkplaats van Danny Autoschade heeft een eigen werkruimte, mengkamer, spuit- en droogcabine.
In de mengkamer wordt de exacte kleur van de autolak gemaakt, hiervoor gebruiken wij een kleurscanner. De scanner is een fotospectrometer van de nieuwste generatie: hij herkent exact de juiste kleur aan de hand van een foto en geeft een perfecte mengformule. Bij de formule wordt zelfs rekening gehouden met de hoeveelheid verkleuring die uw auto heeft door zonlicht. Op deze manier bent u zeker van een onzichtbaar uitgevoerde reparatie aan uw auto.

Spuit- en droogruimte

Na het samenstellen van de juiste autolak kunt u bij ons uw auto laten spuiten. Hiervoor hebben we een eigen spuitcabine waar de auto wordt voorzien van een nieuwe laklaag. De auto wordt vervolgens in de droogcabine uitgehard.

Als de auto de droogcabine heeft verlaten, worden alle onderdelen gemonteerd. De nieuwe plaatdelen krijgen tot slot een anti-corrosiebehandeling, en we voeren een laatste technische controle uit.

Danny Autoschade berekent voor de werkzaamheden een prijs op maat. Wij werken enkel op afspraak.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om uw auto te laten spuiten? Neem contact met ons door te bellen naar 023-5429009 of 06-55555163. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij beantwoorden zo spoedig uw bericht.